phplist

NOTE:: Before reporting an issue, make sure you are running the latest version, currently 3.3.1


View Issue Details Jump to Notes ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0017462phplist applicationAll Otherpublic09-10-14 11:4916-10-14 09:26
Reportergingerling 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version3.0.8 
Target Version3.0.9Fixed in Version3.0.9 
Summary0017462: send test box only appears when uploading template, not when editing existing one
DescriptionThe send test box is present when doing initial upload of template, however, when you go back in to edit the template this box has gone. It should be present all the time I think?
TagsNo tags attached.
Attached Filespng file icon Screenshot from 2014-10-16 09:40:43.png [^] (48,633 bytes) 16-10-14 08:43

- Relationships

-  Notes
(0055438)
michiel (manager)
16-10-14 08:29

wrong diagnosis :-)

The code says: ## for now, testing only for system message templates
(0055439)
gingerling (administrator)
16-10-14 08:39

huh? I don't understand?
(0055440)
gingerling (administrator)
16-10-14 08:43

Oh, I see, so if I mark it as system template I can test. But the test IS there when you first upload non-the-less, which is before the template is marked as system.

So you can test

1) New templates
2) system templates

Can we make it testing for all?
(0055443)
michiel (manager)
16-10-14 09:26

yes, have done that


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker